ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
08/07/2013 18:40
בוריס 08/07/2013 18:40
שלום! עבדתי כנהג משאית בחברה(ג) מ 1/1/2007 ועד 24/3/2010. 3.3 שנים. שלושה חודשים ראשונים דרך כח אדם. ליפני תקופה זו ניפגעתי, וכי תוצאה מכך ניגרם בלט דיסק ללא לחצים והפרעה משמאותית לתיפקודי. במהלך תקופת העבודה אצל (ג) הרגשתי החמרה בבריותי בעכבות כך הגעתי לרופה תעסוקתי. זו היא החלתתו : \"הנה\"ל מסוגל להמשיך ולעבוד תוך קדאי הימנעות מהרמת משקל והימנעות מקיפופי גב תדירים. \" המכתב נימסר למעסיק 9 חודשים ליפני תום העבודה,לא הייתה שום תגובה.

בתאריך 31/12/2009 החלקתי ונפלתי אל הגב תוך כדאי העבודה כאשר הייתי בתוך הארגז של המשאית. הגעתי למיון ושוחררתי באותו יום להמשך טיפול אצל האורטופד של קופת החולים. מיה 1/1/2010 ועד ה-31/3/2010 הוכרתי כי ניפגע העבודה בביתוח הלאמי . בתאריך 24/3/2010 קיבלתי מכתב פיטורים וכך הוא מנוסח – הנדון: החלתת הנהלת החברה לגבי תשלום פיצויים.

1. הוצגו לנו אל ידיך המסמכים הבאים:
א. סיכום רופא תאסוקתי מתאריך 14 ליוני 2009.

ב. טופס 250 מתאריך 4/1/2010, לגבי אירוע מתאריך 31/12/2009.

2. לאר האמור לעיל ולפנים משורת הדין, החליטה הנהלת החברה לשלם לך פיצויים בגין כל תכופת העסקתך בחברה. השיק של הפיצויים הוצאה לי בתאריך 4/5/2010.

בתוך סכום של הפיצויים הכולל היה תשלום אך ורק בעבור תקופה של 2.9 שנים וזהו! המעסיק רצה שאחתום אם קבלת השיק אל כך שאין ולא יהיה לי שום תלונות לחברה.

סירבתי והוא לא מסר לי את השיק! לא שולמו פיצויים בעבור 3 החודשים האחרונים, לא דמי הבראה, לא ימי מחלה לא לפי מה שמופיע כמיצטבר בתלוש משכורת.

שאלתי היא האם נישמרו כאן כל הזכויות שלי ומה אלי לעשות כרגע גם שעברו שלוש שנים כמעט? תודה מראש. בוריס

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: פיטורים לפני 3 שנים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה