ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
25/06/2013 23:31
ענאן 25/06/2013 23:31
שלום לעורכי הדין,

דבר ראשון אני רוצה לברך אתכם על האתר המדהים הזה שנותן המון מידע על זכויות העובדים. אני מוצא את עצמי קורא באתר כמעט שעה כבר... והעובדה שאתם הפורום היחיד בישראל שנותן מענה מלא לשאלות גולשים ללא תשלום - זה מדהים! תודה בשם כולם ויישר כח.

המקרה שלי ברשותכם:

אני הועסקתי במשרד ממשלתי במס הכנסה, התפקיד שלי היה תקצור דוחות שנתיים. לאחר 6 חודשים פיטרו אותי ללא סיבה מוצדקת, בטענה שאני לא עומדת ביעדים ולא מצייתת ולהוראות של הממונים עליי.

תגובתי הייתה אני ביררתי עם מספר עובדים שהיו חדשים היו מגיעים לאותה כמות של דוחות מה שהייתי עושה, זה אומר שישנה הפלייה נגדי בהיותי מעידה אחרת. בנוסף אני הייתי מצייתת לכל הוראה שהיו נותנים לי אחרת היו מפטרים אותי משבוע הראשון.

יתר על כן במהלך עבודתי סבלתי מיחס אגרסיבי ויחס משפיל מצד הממונה עליי אפילו היא מנעה ממני להגיד לעובד מהמגזר שלי "בוקר טוב" או לדבר אתו אפילו בזמן ההפסקה. הייתה שיחת משוב בינינו, בשיחה היא כתבה כל דבר רע ושלילי עליי.

בנוסף המנהל התייחס אליי גם בצורה משפילה ואמר שאני לא מתאימה לעבוד במשרד ממשלתי ואין לי רמה מספקת בכדי לעבוד במקום כזה. אפילו בישיבה שהודע לי על פיטורין שלי הקלטתי להם שיחה שמעידה על הפלייה וגזענות.

שאלתי היא - האם יש עילה לתביעה? ואם כן איזו סכום פיצויים צריך לתבוע במקרה זה? ואיך לי להוכיח את האמת?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: פיטורים לא חוקיים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה