ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
20/06/2013 16:27
מיכל שגיא 20/06/2013 16:27
פוטרתי ממקום עבודתי לאחר 15 חודשי עבודה לא נעשה לי שימוע כלל, ביום שבסו הודיעו לי על פיטוריי הציעו לי להישאר חודש נוסף כמובן שסירבתי לאחר שהרגשתי והבנתי שאיני רצויה במקום עבודתי יותר ועזבתי בו ביום.

הייתי עובדת מסורה ואחראית וביצעתיאת תפקידי היטב אך פוטרתי ללא סינטימנטים והתחשבות במצבי האישי אני אשה גרושה מפרנסת יחידה של 3 ילדיי המנהל שלי ידע זאת אך פעל בניגוד מוחלט לכל רגש אנושי וערכי ולא זאת בלבד אלא שהודעת הפיטורים ניתנה לי בעל פה על ידי מנהלת המשרד כאשר עפ"י חוק המנהל אמור לאמר לי זאת ואף לנמק את סיבת פיטורי הוא לא נימק אלא פשוט ישב בכסאו ולא ידע מה לאמר לא הבנתי על מה אני מפוטרת, בו ביום עזבתי את עבודתי בעל כורחי ויודעת שאני מתחילה מחדש את כל מסע חיפוש העבודה המתיש, מה עליי לעשות ומה הסיכוי שלי מולו אשמח לעזרתכם תודה, מיכל

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: פיטורים והפרת זכויות - פורום זכויות העובד ודיני עבודה