ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
19/11/2013 09:57
ריקי 19/11/2013 09:57
אני עובדת כמנהלת משרד ומזכירה במשרד עורך דין כמה שנים. החלטתי למצוא עבודה חדשה.

בתאריך 28/10/13 לאחר ראיון במשרד עו"ד חדש התקבלתי למשרת מזכירה ומנהלת משרד והגשתי במקום עבודתי הנוכחי הודעה על התפטרות עם הודעה מוקדמת ל-30 יום, כך שאני אמורה להגיע לעבוד במקום עבודתי החדש ב-1/12 וכן שלחתי SMS למעסיק החדש שמבטיח לו שאגיע לעבוד ב-1/12 אצלו.

בתאריך 17/11 המעסיק הנוכחי הציע לשפר לי משמעותית שכר ותנאים בעבודה והציע שאשאר אצלו - הסכמתי.

הודעתי למעסיק החדש והוא כעס ורמז שיתבע אותי. החלטתי כעבור כמה דקות להתנצל ולהודיע לו שאבוא לעבוד אצלו בכל זאת.

ביום שלמחרת אחרי התייעצות עם עורכי הדין במשרדי סוכם שאשאר בכל זאת לעבוד במשרדי ה"ישן" והודעתי למעסיק החדש שלא אגיע לעבוד אצלו.

טענותיו של המעסיק הישן הם: לקח מזכירה זמנית שבקושי עונה לטלפונים בשבועיים האחרונים וכל העבודה בצד וממתינה לי ל-1/12, נגרם לו נזק וכי לא מודיעים על כך כשבועיים לפני המועד בו הייתי אמור להגיע לעבודה.
הפסיק לראיין מועמדים לתפקיד וכו', זה לא מוסרי.

השאלות שלי הן:

1. מה הסיכוי שעו"ד מבוסס ובעל שם יתבע אותי על דבר כזה (אולי כמה מאות שקלים, אולי אלפים...?) מהו סכום שאפשר בכלל להעריך נזק כלשהו שנגרם לו (אם בכלל)?
2. האם יש דוגמא לפסיקה כלשהי בעניין דומה?
3. האם נשמע שיש לו סיכוי בכלל בתביעה כזו?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: התייעצות עם עורך דין בבקשה - פורום זכויות העובד ודיני עבודה