ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים
 

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
15/08/2012 13:22
אריה 15/08/2012 13:22
עבדתי שנתיים במשרה חלקית במשמרות של 8 -9 שעות כשהעבודה על הרגליים כל המשמרת. לפני כחודש וחצי קיבלתי אישורי מחלה לחודש בעקבות כאב ברגל. בתום החודש הרופא המליץ לא לעמוד עמידה ממושכת בחודשיים הקרובים.

המעסיק אמר שאין לו עבודה בתנאים אלה וכן הוסיף שלפי אישורי המחלה לא מצאו כלום ולכן הוא לא משלם את חופשת המחלה. לקראת סוף חופשת המחלה ובעקבות תשובתו של המעסיק התחלתי התלמדות במקום עבודה אחר ובסך הכל עבדתי שם כ 8 שעות שבסופם הבנתי שגם במקום זה א ן תנאים מתאימים להחלמת הרגל.

המעסיק הראשון אמר שמה שעשיתי זה פלילי ונתן לי להבין שאף יחייב אותי על כך שלא נתתי הודעה מוקדמת. שאלתי היא 1. האם הוא יכול לא לשלם לי חופשת מחלה? 2. האם אני זכאית לפיצויי פיטורין אפילו שהוא לא מפטר אותי אבל לא מאפשר לי לעבוד לפי המלצת הרופא?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: איך להתמודד עם המעסיק שלי? - פורום זכויות העובד ודיני עבודה