ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים
 

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
08/09/2013 10:56
חיה 08/09/2013 10:56
במקום שאני עובדת נכפה לחץ ברמות מטורפות יש הפסקות קצובות לזמנים בבוקר 10 דקות אח"כ רבע שעה ואח"כ 20 דק'. אסור לאחר מההפסקה איחור מההפסקה נרשם ויורד מהבונוסים.

כמו"כ כל יציאה לשרותים נלקחת מההפסקה אסור לצאת מהמתחם של העבודה גם לא לקומה מתחת אפילו שאתה חוזר בזמן כל רשום כזה מוריד מהבונוסים כל העדרות כגון העברת דירה חופש למבחנים וכו' כרוך בהודעה חודש מראש אם לא אין אפש' לקבל את החופש אלא אם כן שוב נרשמה הערה.

אשמח לדעת מה הם זכויותי מאחר ואני רוצה לעזוב את מקום עבודתי בעקבות הדברים הנ"ל. המעסיק מכתיב כאן משמעת יותר גרועה מאשר מחנה עבודה צבאי וזה נשבר לי. לא מוכנה להריגש כמו בבית הסוהר במקום העבודה. אשמח לשמוע חוות דעת של עורך דין על תנאי העבודה האלה.

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: תנאי עבודה קשים לעובדים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה