ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים
 

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
20/08/2013 16:11
מאיה 20/08/2013 16:11
הבן זוג שלי עבד באבטחה ברכבת. אנחנ וגרים בבאר שבע. בהתחלה היו משבצים אותו בתחנות באר שבע, קרית גת ולהבים.

לאחר מכן התחילו לשבץ אותו בתחנות לוד ומה שמסביב גני אביב, רמלה מה שהצריך ממנו לקום בשעות מוקדמות יותר כמו ב3-4 לפנות בוקר ולחזור בשעות הערב.

הוא התפטר בעקבות זה ודרש לקבל פיצויים בגלל הרעת תנאים. המנהל שלו לא הסכים לזה ולא קיבל את המכתב התפטרות שלו. מעבר לזה שהוא גם איים עליו שבמידה והוא לא מוחק את הסעיף במכתב על הרעת התנאים הוא יתחיל להיות משובץ בסידור עבודה ובמידה והוא לא מגיע אז למנהל כאן יש סיבה לתבוע אותו.

לפי מה שהבנתי החוק מתיר מרחק של עד 27 ק"מ ממקום המגורים למקום העבודה...האם ישנה כאן עילה לתביעה? מלבד זאת, הבן זוג שלי לא היה מקבל תדפיס שעות עבודה..האם זה חוקי? מה ניתן לעשות בנידון?

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: הרעת תנאים למאבטח ברכבת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה