ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים
 

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
06/08/2013 07:57
אמה 06/08/2013 07:57
לפני כחודשיים, הודעתי למעסיק שלי שאני יוצאת לחופש של שבועיים בסוף חודש יולי. כמה ימים לפני החופש הוא אמר לי שהוא לא בטוח שהוא יחזיר אותי לעבודה אחרי החופש וביום הראשון של החופש הוא נתן לי תשובה סופית בהודעת אס אם אס בה הוא כתב שהוא מפטר אותי.

לפי חישוב, הוא חייב לי 18.5 ימי הודעה מוקדמת ומשך החופשה שלי הוא 14 יומים. האם הוא יכול להגיד שהחופשה שלי (שתוכננה כבר חודשיים לפני הפיטורין) היא ההודעה המוקדמת?

יש משהו נוסף. המעסיק שלי לא משלם שעות נוספות ועל חשבון השעות האלה שאני צוברת אני לוקחת חופש והחופשה שלי הייתה אמורה לעבור בשעות הנוספות שצברתי.

הוא שלח לי את ההודעה שהוא מפטר אותי ב-21/07/2013 וכנראה שאחרי החופשה אני צריכה ללכת למשרד אך ורק כדי לקבל את המשכורת של חודש יולי אז אם אני מבינה את תשובתך, הוא חייב לשלם לי גם אי מתן הודעה מוקדמת וגם את השעות הנוספות שצברתי?
תודה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

 

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין


לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

 

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: ייעוץ של עורך דין - פורום זכויות העובד ודיני עבודה