ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
22/07/2013 10:57
ליאת 22/07/2013 10:57
שלום, עד לפני מספר ימים עבדתי כעובדת שכירה במפעל תכלת לצביעת בדים באשדוד במשך 11 שנה כפקידת ייצור. במשך השנים עבדתי מול אדם שמירר לי את החיים.

בכל פעם שהיו מתגלעים בינינו חילוקי דעות נהג האיש (שאינו הבוס שלי או הבעלים של המפעל) להשפיל אותי ולכנות אותי בשמות גנאי אך תמיד קיבל גיבוי מהבוסים שאף פעם לא עמדו לצדי ולא עצרו אותו.

לפני כשבוע שוב התווכחנו אך הפעם הוויכח הסלים והאיש כינה אותי בכינויים משפילים (כמו מסריחה למשל וטריקת דלת בפרצופי) וגם הפעם איש לא ענה לו וכולם ישבו בשקט ונתנו לו לצעוק ולקלל.

לאחר שהחלטתי לא לשבת איתו באותו החדר הודיעו לי המעסיקים שאני מפוטרת. בזמן זה צחק האיש מול הפנים שלי ושמח לאידי. יצאתי מהמפעל מבלי להתעקש לקבל מכתב פיטורין באותו הרגע אבל בשיחה אמר לי אחד הבוסים כי אני יכולה לעזוב מתי שארצה ("את רוצה היום, שיהיה היום. את רוצה עוד שבוע, אז עוד שבוע", כדבריו).

כעת קיבלתי את מכתב הפיטורין בו הוא מודיע כי עליי לעבוד עוד חודש ולמלא את צרכי המפעל. מיותר לציין שאני ממש לא מעונייית להגיע למקום העבודה הזה לאחר שפוטרתי ולאור היחס שקיבלתי. הייתי גם רוצה לדעת האם יש לי עילה לתביעה על עוגמת נפש ועל ההשפלה שעברתי מבלי שיגבו אותי באף שלב המעסיקים שלי. אשמח לקבל תשובה וייעוץ של עורך דין מהתחום. תודה רבה מראש, ליאת

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: חייבת עצה מה לעשות אחרי הפיטורים - פורום זכויות העובד ודיני עבודה