ייעוץ אישי בחינם או בתשלום - רק תבחר/י!

לקבלת מידע כללי ללא תשלום - בחינם

ניתן לעשות שימוש באחת משתי האפשרויות הבאות: הפורום של פורטל זכויות העובדים או עמוד הפייסבוק של פורטל זכויות העובדים

יעוץ אישי 24 שעות ביממה

אנחנו מפעילים צ'אט בוט חינמי, שיכול לעזור לכל עובדת ועובד לקבל מענה אישי, ללא המתנה - בכל שעה ובכל יום, כל השנה.

לחצ/י לשיחה עם עו"ד

פורום זכויות עובדים ודיני עבודה

נושא
מחבר
תאריך ושעה
21/07/2013 09:20
משה 21/07/2013 09:20
שלום
יש לי עובדת שעובדת אצלי כ-1.5 שנים . כשהיא ניכנסה להריון לפני כ 5 חודשים ידעתי שאין אפשרות לפטר. מאז שהיא בחודש שני היא מביאה לי מחלות ולא נותנת לי עבודה. עבודתה היתה בפרסום ולזה קיבלה רכב שכור. לפני ההריון היו חודשים שהיתה מביאה עבודה ב15 ועד 25000 ש"ח בחודש.

מאז היא לא מתאמצת ומביאה 2000 ש' ופחות. בהסכם החתום לעבודה יש סעיף שאני יכול להעביר אותה לכל עבודה שאני צריך, לכן העברתי לה מכתב שהיא תעבוד מהבית ותסדר פגישות שאני הלך במקומה, וכן שהיא חייבת להחזיר את הרכב עד לתאריך 17 לחודש [לפני כמה ימים] העובדת לא התיחסה והלכה להתיעץ עם עורך דין. ב-17 הרכב לא חזר ולכן בהתיעצות עם חברת ההשכרה קיבלתי מפתח נוסף ונסעתי לקחת את הרכב . כשחזרתי הביתה קיבלתי טלפון מהמשטרה שברכב היו דברים אישיים ועלי לסור למשטרה מיידית.

חזרתי לטבריה בלילה וקצין התורן ששמע את השתלשלות הבעיות בדק במחשב וגילה שהעובדת רשומה כבר בתלונות רבות כמו כן בניירת שהיתה מפוזרת בתא המטען היה רישיון לא תקף וכן מקום עבודה נוסף שעבדה ללא אישורי. מה דעתך המקצועית מה הצעדים שעלי לנקוט לאור האמור ולאור המשכורות שנתתי ללא תמורה תודה משה

האמור בעמוד זה אינו מהווה תחליף לייעוץ משפטי אישי.
ההסתמכות על המידע באתר באחריות המשתמש בלבד!

מחשבונים לשימוש חופשי:

מחשבון דמי מילואים   מחשבון דמי לידה   מחשבון דמי אבטלה 
  מחשבון דמי הבראה
   מחשבון הלנת שכר   מחשבון פיצויי פיטורין

לאחרונה פורסמה בפורטל זכויות העובדים סקירה מקצועית בנושא:

הכרה בשעות נוספות שהעובד עבד ללא אישור המעסיק

הפורום
הגדול בישראל לדיני עבודה וזכויות עובדים מנוהל על ידי
משרדו של עורך הדין דורון לוין

ניתן לפנות לקבלת ייעוץ משפטי מהיר ויעיל באמצעות הצ'ט בוט של פורטל זכויות העובדים

שאלה בנושא: התמודדות עם עובדת סוררת - פורום זכויות העובד ודיני עבודה