אהלן,
אני עמרי, בן 24 מראשון לציון.
אני פונה אליכם מייאוש גדול עקב מצבי, עד חוד שינואר 2014 עבדתי בחברת משלוחים כשליח, כשעיקר תפקידי היה לקחת משלוחים ממסעדות בעיר שלי וספק אותן לבית הלקוח.
הבוס שלי "מוטי" הציע לי
שכר מאוד גבוה מכוון שעבדתי עם האופנוע הפרטי שלי ועל חשבון הדלק והביטוח שלי.
אחרי כחודש של עבודה מאוד מאסיבית (בממוצע 10 שעות ביום) וכאשר הגיע מאוד התשלום שסכמנו עליו, הוא החל לדחות את מועד תשלום המשכורת, בהתחלה מסיבות טכניות שונות ומשונות (העברתי כסף לחשבון, זה לוקח שלושה ימי עבודה ועוד) אחרי תקופה של ניסיון ובירור סביב האדם גיליתי שמדובר באדם שבאופן שיטתי לא משלם לשליחים שעובדים איתו.
בעלי העסקים מצידם נהנים משירות זול ונוח, וכך אנחנו העובדים לא זוכים
במשכורת שעמלנו עליה. אני אובד עצות מכוון שאני מתחיל ללמוד בעוד פחות מחודש במכללת ספיר, בשנה האחרונה עברתי שינויים גדולים בחיי במהלכם הצלחתי להשלים את תעודת הבגרות ולהגיע למצב שאני אמור להתחיל ללמוד לימודים אקדמיים, המצב הכלכלי בביתי הוא לא קל, הוריי לא יכולים לעזור לי בשכר הלימוד / דירה ולכן אני מצוי במצב מאוד קשה בעצמי.
אין לי ממש מושג אם אתם הכתובת שלי, ואם אני אזכה לקבל את הכסף שעליו עבדתי מאוד קשה כדי שאוכל להגשים חלום וללמוד, אבל אני מקווה שתוכלו לעזור לי במידה קטנה של הכוונה ואולי עצה איך להמשיך מכאן ולמי לפנות.
חשוב לציין שלכאורה עבדתי בשחור, בלי
תלוש משכורת,
המעסיק שלי טען שאין צורך במילוי טופס 101 ולכן אין לי תלוש משכורת ואני חושש מאוד שאין אפשרות להוכיח שבכלל עבדתי אצלו...
בחוד שינואר 2014 הפסקתי לעבוד כי הוא פשוט לא משלם ואני מחפש עבודה אחרת אבל לא רוצה לוותר על מה שמגיע לי!
אשמח לתשובה כלשהי.
תודה,עמרי