מה הוא יכול לעשות נגד מקום עבודה שמגיש לעובדים אוכל רקוב (ברמה של פירות ועוגה עם עובש גלוי עליהם) באופן סדרתי (מספר פעמים במהלך החודשיים האחרונים)?
הכל מתועד, כולל הפנייה שלו למנהלים (שתגובתם היתה שזה לא יחזור על עצמו).
זה מהווה סכנה בריאותית, ובנוסף לא ראוי שעסק שמגיש מזון ללקוחותיו יגיש לעובדים אוכל כזה (יש לציין שהעובדים ניזונים מחברת קיטרינג חיצונית ולא מהמטבח של העסק). לא אמור להיות שום פיקוח על המזון?
העובדים שם משלמים על הארוחות האלה כחלק מהסכם קיבוצי חלק לא קטן מהמשכורת שלהם, וזה הזוי שמגישים להם אוכל מקולקל (שלא לדבר על איכות המזון הכללית לפי מה שהוא מספר).